Olen kerännyt laajan lääketieteellisen kokemuksen toimimalla aktiivisesti yleislääkärinä 40 vuoden ajan. Yksityisvastaanottoa olen pitänyt vuodesta 1988 alkaen, jonka ohella toimin työterveyslääkärinä vuosina 1988-2007.

Vuodesta 2014 alkaen toimin Helsingissä kokonaisvaltaisesti tutkivana ja hoitavana yleislääkärinä yksityisvastaanotollani. Syyskuusta 2018 alkaen yksityisvastaanottoni Keravalla. Toimin kiinteässä yhteistyössä funktionaalisten ravintovalmentajien ja -ravintoasiantuntijoiden kanssa.

Vastaanottoaikani ovat pääsääntoisesti 1-1½ tuntia. Vastaanotolla keskitytään usein pitkäaikaisten terveysongelmien kokonaisvaltaiseen tutkimiseen, hoitoon ja seurantaan. Rinnalla käytetään myös perinteisen lääketieteen hoitokeinoja. 

Käytän työssäni laajaa tutkimus-ja laboratorioyhteistyötä, esim MDD, Genova Diagnostica, Nordic laboratories. Infectolab, HUSlab, Yhtyneet Medix laboratoriot, Synlab-laboratorio.

Toimintatapaani voi kuvata yksilölliseksi ja kokonaisvaltaiseksi. Kyselen ja ennen kaikkea kuuntelen asiakasta pyrkien kartoittamaan tilanteen perusteellisesti ja mahdollisimman laajasti kokonaistilanteen kartoittamiseksi. Tavoitteenani on auttaa jokaista potilastani parhaan kykyni mukaan kohti parempaa terveyttä.